Elyne Boeykens Professionele Tennis-speler

Sinds enkele jaren ben ik bekend met B-E-St. Al diverse keren heeft dit apparaat me enorm goed geholpen.

Na 3 weken ben ik weer naar de dokter gegaan om de mate van het herstel van de scheur te vergelijken. Hij stelde vast dat de scheur van de semitendinosus volledig was hersteld. Dit wil dus zeggen dat, na al de behandelingen, mijn scheur van +/- 5cm op 3 weken tijd was geheeld.

Helaas heeft hij ook vermeld dat mijn semimembranosus volledig is afgescheurd. Hiervoor is nog verder onderzoek nodig om te weten of ik nog kan tennissen op hoog niveau met 2 hamstrings of dit alsnog operatief moet worden verholpen.

Nicolas Lombaerts Profvoetballer

Uit een artikel uit Het Nieuwsblad van zaterdag 11 juni, 2016

(…) Het metalen koffertje dat hij in zijn handbagae mee had, was daar het bewijs van.  Daarin zat het B-E-St toestel, een stroomstimulatiemiddel dat in het verleden onder anderen Victor Vasquez en Arjen Robben sneller deed genezen. De voorbije twee weken lag Lombaerts dagelijks een tiental uren aan het toestel, waardoor de scheur een stuk sneller genas dan voorspeld. Want een hamstringblessure van circa zeven centimeter, die heelt in principe niet tijdig. (…)

Lees het volledige artikel

Jan Van Damme Kinesitherapeut bij Club Brugge

Als je deze letsels met B-E-St behandelt kan je echt spreken van een snellere genezing. Maar het toepassingsgebied is veel ruimer…. Ook bij nek- en rugklachten kan je B-E-St perfect integreren in je behandeling. Ik als manueel therapeut en sportkine raad het elke collega aan.

Rinus Louwers Hoofd van de medische staf bij VVV Venlo

Voor onze praktijk, waar we veel sportletsels en orthopedische aandoeningen behandelen, betekent B-E-St by JeeCee echt een meerwaarde!

Zeker ook bij chronische aandoeningen waarbij het regeneratievermogen van het lichaam een zetje nodig heeft, heeft de B-E-St behandeling een duidelijk effect.

Er zijn legio voorbeelden van sporters en andere patiënten die reeds langer problemen hadden en nu veel sneller hun klachten achter zich laten. Het gaat hier om actieve profvoetballers en andere sportmensen die zelf naar de B-E-St behandeling vragen en er met plezier een afstand voor afleggen.

Kris Guldemont Kinesitherapeut

B-E-St is de basis van mijn therapie. Ik start steeds met een behandeling die soms uitgebreid en soms beknopter is.  Meestal gebeurt dit met de handelectroden al dan niet gevolgd door een behandeling met de kleefelectroden.  Iedere pathologie komt in aanmerking voor een behandeling met B-E-St.

Ik heb toch reeds een aantal spectaculaire resultaten gezien.  Een man die reeds maanden constant pijn had in het been was na één behandeling de volgende nacht pijnvrij. Behandeling van torticolli’s en hoofdpijn tgv cervicale aandoeningen geven eveneens dikwijls mooie resultaten na de eerste sessie. Regelmatig zie je ook dat de behandeling van een bepaalde pathologie ook effect heeft op een andere aandoening waaraan die patiënt lijdt.

Lees een interview met Kris Guldemont

Torben Hersborg Osteopaat

Ondanks ik nooit eerder met toestellen werkte daar ik meer dan gelukkig was met de resultaten met mijn handen, was ik zo onder de indruk dat ik B-E-St nu integreer in mijn dagelijks werk in combinatie met manipulaties.

Mijn atleten en klanten van wereldklasse waren allemaal zéér verrast dat ik een elektronisch toestel gebruikte maar net zoals ik zijn ze supertevreden over de snelle en spectaculaire resultaten van B-E-St.

Sam Verslegers Osteopaat

Enkele maanden geleden hebben we B-E-St by JeeCee in onze beide praktijken geïntegreerd, omdat ik overtuigd ben van de enorme meerwaarde die dit toestel biedt. Ik word nog elke dag verrast door de vele positieve effecten en de snelle resultaten die ik met B-E-St bekom.

Ik werk graag manueel en had er altijd heel goede resultaten mee, maar sinds ik mijn manuele technieken en osteopatische behandelingen combineer met B-E-St microcurrent, wordt mijn werk enorm gefaciliteerd en haal ik, op een meer efficiënte wijze, nog betere resultaten. B-E-St heeft een enorm potentieel en ik kijk er met plezier naar uit om er dagelijks mee aan de slag te gaan, temeer omdat ik er nog vaak nieuwe zaken mee ontdek. De collega’s in onze praktijk gebruiken B-E-St o.a. ook voor de behandeling van weke delenletsels en ook in combinatie met myofasciale therapie.

Wim Vandeven Kinesitherapeut en High Performance Manager BOIC

Het B-E-St by JeeCee toestel gebruik ik vooral voor de behandeling van spierblessures, met heel goede resultaten. Ik stel vast dat de genezingstijd met ongeveer 50% verkort, een aanzienlijke winst voor iedere sporter van welk niveau ook. Ik heb ook ondervonden dat peesblessures heel goed reageren op de behandeling met het B-E-St-toestel. Tevens stel ik vast dat de neovascularisatie sterk vermindert als men regelmatig het B-E-St-toestel gebruikt, zowel met de handelectroden als de zelfklevende patches.

Bij een atlete met een langdurige (+/- 1 jaar) peesontsteking ter hoogte van de patellapees hebben we de neovascularisatie in 2 maanden tijd bijna volledig kunnen wegkrijgen ondanks het feit dat de atlete intensief bleef doortrainen en zelfs aan verscheidene wedstrijden deelnam tijdens die periode. Ook het versoepelen en ontspannen van verkorte of sterk getonificieerde spieren lukt op korte termijn, zodat spierblessures voorkomen worden en bewegingsbeperkingen verholpen. Een grotere range of motion is in sommige sporten van essentieel belang.

Tim Lamens Kinesitherapeut

Sinds 2010 werk ik met het B-E-St concept. Ondertussen is deze uitzonderlijke toepassing niet meer weg te denken in onze behandelingsstrategie. Een grote meerwaarde zijn de indicaties waarbij het B-E-St concept kan worden toegepast. Lea van 90 jaar wordt met B-E-St behandeld maar Julinne van amper 1 jaar heeft de voordelen van B-E-St ook al mogen ervaren. Dus niet alleen sporters komen in aanmerking voor deze unieke behandeling.

De sleutel van het B-E-St concept ligt bij de academie. Je moet leren hoe je het B-E-St concept het meest efficiënt kan toepassen tijdens jouw manuele behandelingen. Je leest het goed, je blijft manueel werken wanneer je B-E-St toepast. De academie heeft van mij een completere therapeut gemaakt waardoor moeilijke patiëntendossiers toch succesvol worden afgerond. De grote uitdaging als kinesitherapeut is dat je ‘out of the KINE box’ moet durven denken zonder je eigen visie te verliezen. Met andere woorden, manueel werken blijft belangrijk alsook oefentherapie maar combineer dit met B-E-St en je zal fantastische resultaten boeken.