STaR Program by JeeCee

FOCUS op FREQUENTIES

Sinds 1990 sensibiliseert Jacques Caluwé Sr. met het JeeCee team, therapeuten en patiënten voor microcurrent. Nu is het tijd om een nieuwe grote stap verder te zetten met de FOCUS op FREQUENTIES.

The future medicine is all about frequencies

— Albert Einstein —

BESTIMONIAL

Tim Lamens
Kinesitherapeut bij MTC

Kinesitherapie draait volledig rond frequentie.
Hoeveel consultaties per week dient een patiënt te plannen? Hoeveel mobilisaties moet ik uitvoeren? Hoeveel manipulaties? Hoeveel oefeningen moet hij/zij uitvoeren? Hoeveel reeksen? Hoeveel herhalingen?
MAAR elk weefsel heeft ook zijn eigen frequentie. Als je dit ook nog eens kan gaan beïnvloeden dan kunnen we misschien over ‘totaaltherapie’ spreken, niet?
Met STaR (Soft Therapy advanced Rehab) heb je deze mogelijkheid.
Sinds 2017 werken we bij MTC met STaR van B-E-St. by JeeCee. Een aanrader als je als therapeut/ patiënt opzoek bent naar totaaltherapie.

BESTIMONIAL

Sam Verslegers
Osteopaat Groep Sam

Sinds de introductie van STaR, gebruiken wij dit dagelijks in onze praktijk in combinatie met de klassieke JeeCee programma’s.
STaR voegt een nieuwe dimensie toe aan B-E-St by JeeCee en opent heel wat nieuwe therapiemogelijkheden.
Een enorme meerwaarde en dus een echte aanrader!

HOE WERKT HET?

De frequentie van de verschillende toestanden van de weefsels staan op de A kanalen (inflammatie, bloeding, trauma, verrekking, scheur, calciumopslag, vitaliteit, spasme, opstapeling van afvalstoffen, oedeem, …) en de frequentie van de verschillende weefsels (fascia, ligamenten, spier, pees, kapsel, bursa, bot, kraakbeen, periost, perifere zenuw,…) op de B kanalen waarbij een kruis wordt gemaakt met A1 en B1.

Contacteer ons voor het handboek STaR programma’s met duidelijke plaatsing van de kleefelectroden.