Interview Kris Guldemont

Wat is de meerwaarde van B-E-St binnen jouw praktijk?

B-E-St is de basis van mijn therapie. Ik start steeds met een behandeling die soms uitgebreid en soms beknopter is.  Meestal gebeurt dit met de handelectroden al dan niet gevolgd door een behandeling met de kleefelectroden.  Iedere pathologie komt in aanmerking voor een behandeling met B-E-St.

 

Kan je een voorbeeld geven van een paar uitzonderlijke gevallen/casi?

Ik heb toch reeds een aantal spectaculaire resultaten gezien.  Een man die reeds maanden constant pijn had in het been was na één behandeling de volgende nacht pijnvrij.  Na een aantal behandelingen is deze persoon nu reeds maanden zonder klachten. Behandeling van torticolli’s en hoofdpijn tgv cervicale aandoeningen geven eveneens dikwijls mooie resultaten na de eerste sessie. Regelmatig zie je ook dat de behandeling van een bepaalde pathologie ook effect heeft op een andere aandoening waaraan die patiënt lijdt. Zo was er een dame die in behandeling kwam voor een rugprobleem.  Na de eerste behandeling met de handelectroden voelde ze dat de druk thv  haar oor verdwenen was.  Blijkt dat ze Ménière patiënte is en hierdoor continu een druk voelt ter hoogte van haar oor.  De volgende uren was deze druk weg.  Dit zijn maar een paar van de zovele casi.

 

Werkt B-E-St snel en efficiënt?

Van de efficiëntie moet ik mijn patiënten niet meer overtuigen.  En afhankelijk van de pathologie kun je heel snel resultaat halen. Postoperatief en posttraumatisch merk ik eveneens een significant vlugger herstel.

 

Heb je B-E-St gemakkelijk kunnen integreren in de praktijk? 

De integratie vraagt even aanpassing, maar eens dit achter de rug wordt je behandeling er eenvoudiger en grondiger door. Met sneller een gunstig resultaat.

 

Kan je iets vertellen over de continue bijscholing van de B-E-St by JeeCee Academy & seminaries in het buitenland?

Het resultaat van mijn behandelingen met B-E-St is voor een groot deel te danken aan de continue opleidingen die de JeeCee Academy inricht.  De hoger vermelde casi hebben hun snel resultaat te danken aan wat ik leerde tijdens de cursussen ivm behandeling van triggerpunten, reflexspieren etc. Dan zijn er nog de seminaries in het buitenland. Deze worden geleid door Jacques Caluwé en hier wordt een uitgesproken accent gelegd  op de totaaltherapie.  Positief aan de cursussen en seminaria is dat je ook ervaringen kan uitwisselen met collegae die ook continu met B-E-St werken.

Post a comment

Your email address will not be published.

Related Posts